Whocopied.me

Indgroet hår efter barbering

Har du problemer med indgroet hår efter barbering finder du løsningen hér. Indgroede hår opstår, når et hårstrå "tvinges" tilbage i hårsækken ved friktion eller tryk - eksempelvis ved barbering. Som udgangspunkt kan indgroede hår opstå på alle dele af kroppen, hvor der er hårvækst.

Exfoliér
Brug en scrub til ansigtet og kroppen et par gange om ugen for at forhindre indgroede hår. Herved fjerner du døde hudceller, skidt, talg og andet, der kan forhindre det indgroede hår i at vokse ud på normal vis.

Sådan fjerner du indgroet hår med pincet
Klem, pil og forsøg aldrig at fjerne indgroede hår, før håret er synligt og et stykke over hudoverfladen. Fjern først håret, når det er så langt, at du kan få ordentligt fat med en pincet. Det bedste tidspunkt at fjerne et indgroet hår er efter et varmt bad, da porrerne således er åbne.

Sådan fjerner du indgroede hår med creme
Kan man ikke få fat på håret med en pincet, kan man i stedet bruge et middel mod indgroede hår. Proshave og landets førende kosmetologer anbefaler at bruge Anthony Logistics Ingrown Hair Treatment. Påføres på tør hud og kun på de eksisterende indgroede hår. Indenfor 24-48 timer er håret frigjort lige til at tage ud.

Anthony Ingrown Hair Treatment, 90 ml.
Mindsker knopper og irriteret hud, som ofte skyldes indgroede hår.
Pinaud Clubman Bump Repair Gel, 118 ml.
Din ven i nøden: Mindsker razor burn, fjerner indgroet hår mm.
Shaveworks The Cool Fix, 156 ml.
Køler og beroliger, dræber bakterier og bekæmper indgroede hår.
Shaveworks The Cool Fix, 60 ml.
Kan anvendes som aftershave og efter alle andre typer barbering.
Anthony Ingrown Hair Treatment, Sample, 15 ml.
Mindsker knopper og irriteret hud, som ofte skyldes indgroede hår.