Whocopied.me

Parfumeshop - find din parfume her

Leder du efter parfumeshop med lidt mere at byde på? - Så er du landet det rette sted. Her hos Proshave.dk har vi lagt os i selen for at skabe et udvalg af spændende parfumer i vores parfume shop, som ikke alene er blandt de mere sjældne, men også er blandt de mere udsøgte.

Parfumer til mænd

Parfumer til kvinder

Parfume shop med sin egen stil

I Proshave.dks parfume shop vil du formentligt møde en række interessante mærker og dufte, som du ikke tidligere er stødt på - og det er helt med vilje. Vi har et ønske om at skabe et sortiment i vores parfumeshop, som dels tilbyder unikke parfumer til både mænd og kvinder og dels præsentere vores besøgende for brands og kollektioner som ikke er hverdagskost.

Er du faret vild i parfumeshoppen?

Er du i tvivl om hvilken parfume i vores shop som passer bedst til dig? - Fortvivl ikke. Vi er ALTID klar til at tage en uforpligtende snak om vores udvalg og hvilke dufte der måske kunne være noget for dig. Så hvis du er i tvivl om hvilken parfume du skal vælge, så tøv ikke med at kontakt os. Vi vil altid gerne sludre :).

Hvor kommer parfume fra?

Selvom de fleste er bekendt med både begreber som “Eau de toilette” mv. så er det de færreste der ved hvor parfumen egentligt kommer fra. Som en seriøs parfumeshop vil vi naturligvis også gerne service med en lille historie time ;- )

Parfume menes at stamme fra Egypten hvor man udviklede duftende/aromatiske olier, salver og essenser udvundet af hverdagsting som mandler, roser, cedertræ, liljer og meget andet. Selvom dette kan synes lige til, er det værd at bemærke at denne udvikling foregik for 5000 år siden og var ganske veludviklet. Faktisk var den anvendte teknik så fremmelig, at da man i 1922 åbnede Tutankhamons grav fandt en salve der stadig holdt sin duft. Dog var datidens "parfumer" stadig langt fra dem vi kender i dag.

Egypterne var ikke alene om parfumen

Selvom egypterne tilskrives æren for parfumens oprindelse, så har man også i det gamle Grækenland anvendt aromatiske salver både blandt atleter, også til at forfriske sig forud for måltider. Faktisk var det perserne, som udviklede teknikken til at udvinde olier fra blomster gennem destillation. En teknik som senere fandt sin vej til Vesteuropa under korstogene. Her blev teknikken videreudviklet i blandt andet Frankrig.

På den måde kan dele af den klassiske parfume som vi kender den idag, sporer sine aner tilbage til både det gamle Egypten, det antikke Grækenland og Persien.