Floris The Perfumers Wardrobe - Private Collection, 9 x 14 ml.

Før DKK 2.225,00
DKK 890,00
SparDKK 1.335,00
På lager
Det absolut ultimative gavesæt fra Floris - så bliver det ikke mere eksklusivt!

"The Perfumers Wardrobe" indeholder 9 fortryllende dufte i serien Private Collection. Serien omfatter Floris' mest prestigefyldte udvalg af parfumer.

Alle duftene i serien er inspireret af mennesker og begivenheder - og ingredienserne på de unikke dufte er hentet fra hele verden.

De 9 dufte er lavet i en praktisk rejsestørrelse i 14 ml., som er perfekt at have med, når du er på farten.

Det fantastiske sæt indeholder følgende dufte:

1) Honey Oud:
Honey Oud har træagtige og orientalske noter, men åbner med noter af engelsk honning og vanilje. Kombinationen fremhæver rosen, der er hjertenoten i den komplekse duft og tilføjer en fløjlsagtig blødhed til oud olien og de resterende, varme basenoter.

2) Leather Oud:
En overdådig, luksuriøs og dybt sensuel duft af frisk læder og røgfyldt oud olie. Glødende, moderne rav tilføjer dybde til den træagtige base.

3) Bergamotto di Positano:
Bergamotto di Positano er en unisex citrus marine duft, der fremkalder en ægte Middelhavsstemning - duften af solskin, klart vand og en varm brise på en dejlig sommerdag. De friske noter fra bergamot, mandarin og orangeblomst suppleres af blødere noter fra træ, rav, ambrette og afsluttes med et fantastisk strejf af ingefær.

4) Jermyn Street:
En ikonisk, moderne unisex klassiker med grønne citrusnoter. Duften trækker blandt andet på grønne noter fra London Plane, som er Londons mest populære træ, der stadig den dag i dag står stolt foran Floris’ butikken.

5) 1962:
Floris 1962 er en sprudlende frisk unisex duft med bergamot og grøn mandarin, der blandes med varme krydderier og urter samt træagtige undertoner.

6) 1976:
1976 har aromatiske noter fra sort peber, enebær og lavendel, men får et frisk twist af grøn bergamot og siciliansk citron. Undertonen af rav, patchouli og moskus giver en sensuel varme og en mørk, unik kant.

7) 1988:
Duften har mousserende noter af grapefrugt, bergamot og citron, der blandes med iris, rose og grønne urter. Duften afsluttes med en luksuriøs base af blonde træsorter, hvilket resulterer i en grøn, træagtig duft til både kvinder og mænd.

8) 71/72:
71/72 er en frisk, træagtig og dristig parfume, som henvender sig til den stilfulde og krænsne gentleman. Duften åbner med et løft af enebær samt citrusnoter af mandarin og bergamot. Herefter møder vi bløde blomsternoter af jasmin og lavendel samt mere jordnære noter af orris og oud. Parfumen afsluttes med træagtige og krydrede noter.

9) Cherry Blossom:
En blød, feminin duft med et frugtagtigt twist. Duften har sprøde, friske topnoter af bergamot, appelsin og pink peberkorn, der suppleres af sarte blomsteragtige noter fra kirsebærblomster, modne kirsebær, osmanthus, pæon og rose. Duften hviler på en varm base af moskus og sandeltræ.
Specifikationer
Indhold:
9 x 14 ml.
Varenr.:
00917