Mühle Organic Gavesæt med Face Wach og Face Cream
Mühle Organic Gavesæt med Face Wach og Face Cream

Mühle Organic Gavesæt med Face Wach og Face Cream

DKK 300,00
   På lager
Antal
Mühle Organic er en naturlig serie, som er produceret i overensstemmelse med de nyeste forskningsresultater. Den centrale ingrediens i alle produkterne er traditionelt håndpresset argan olie, som er særlig rig på E-vitamin og antioxidanter, som regenerer, nærer, fugter og fremmer blodgennemstrømningen. Desuden betragtes arganolie som effektiv beskyttelse mod antiaging.

I denne gaveæske får du Face Wash Gel (250 ml.) og Face Cream (50 ml.).

Ansigtsvasken er mild og plejende, og dermed perfekt til manden, der vil gøre det bedste for sin hud. Foruden argan olie indeholder den Aloe vera, som giver en intensiv beskyttelse mod tørhed og støtter hudens elasticitet og regenerering. Kokosolie, aminosyrer og sukker renser mildt, mens hydrolyserede hvedeproteiner understøtter den plejende effekt.

Ansigtscremen regenerer, nærer, fugter og fremmer blodgennemstrømningen. Cremes indhold af sojaolie og sheasmør optimerer hudens balance, mens vitamin F bevarer fugten og styrker hudens naturlige barriere. Aleo vera er effektivt mod tørhed og gavner elasticiteten.

Produkterne indeholder ingen syntetiske konserveringsmidler, parabener, aromastoffer eller farvestoffer.

BDIH certifieret økologisk hudpleje.Vis mere
Vis mindre
Varenr.:GS OSC FACE
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven