Whocopied.me

RazoRock Santal Royale Barbersæbe, 150 ml.

139,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
For nogle år tilbage, var der et stort, british barberhus, der lavede en fremragende barbersæbe. Sæben producerende et vidunderligt, rigt barberskum og duftede som en kongelig sandeltræs cologne.

Det britiske barberhus besluttede desværre, at revidere deres sæbeopskrift, men sæben blev ringere - og det var en skam.

Siden da har RazoRock fået spandevis af e-mails, der beder om at lave en lignende sandeltræs-cologne, der var ligeså royal som originale udgave - og parre duften med RazoRocks fantastiske barbesæbe.

Det tog et stykke tid, men RazoRock fik langt om længe det berømte britiske dufthus til at samarbejde og hjælpe med at genskabe duften. Inspireret af originalen og velegnet til en konge.

Barbersæben har en blød konsistens. Den indeholder blandt andet Sheasmør, Argan Olie, Aloe Vera og Lanolin, der beskytter huden optimalt og giver massevis af fugt. Når du skummer den op med din barberkost, vil du få et fantastisk barberskum.
Specifikationer
Indhold:
150 ml.
Ingredienser:
Stearic Acid, Water (Eau), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Lanolin
Brand:
Kategori:
Varenummer:RR231