ZIRH Platinum Sæt, 4 dele

DKK 1.705,20
SparDKK 0,00
På lager
Dette sæt er en del af den luksuriøse hudplejeserie Platinum fra amerikanske ZIRH. Produktserien Platinum er til den kræsne, kompromisløse mand, der vil have eksklusive produkter, der virker.

Dette sæt indeholder 4 fantastiske produkter:

1) Ansigtsrens, 150 ml.
Ansigtsrensen indeholder en naturlig frugtsyreblanding af Papaya og Ananas samt Salicylsyre. Den renser i dybden, eksfolierer, lindrer og virker samtidig fugtgivende. Fjerner hudorme og urenheder fra huden og har derudover en anti-age effekt, ved at øge hudens elasticitet og stimulere kollagen syntesen.

2) Serum, 50 ml.
En meget effektiv og koncentreret ansigtsserum til mænd til brug om aftenen. Sætter gang i cellefornyelsen og reducerer fine linjer og rynker. Har en øjeblikkelig opstrammende effekt. Den indeholder Antioxidanter som beskytter mod frie radikaler og for tidlig ældning. Får musklerne i ansigtet til at slappe af, mens du sover.

3) Anti-age ansigtsserum, 30 ml.
Avanceret behandling af fine linjer og rynker i ansigtet. Har en øjeblikkelig, opstrammende effekt. Får musklerne under huden til at slappe af, hvilket hjælper på reduceringen af rynker. Beskytter huden mod daglige stressfaktorer og bevarer et ungdommeligt udseende.

4) Øjencreme, 15 ml.
Minimerer effektivt forekomsten af ​​mørke rande og poser under øjnene. Genskaber hudens fasthed og elasticitet. Reducerer rynker og fine linjer omkring øjnene.
Specifikationer
Varenr.:
ZIRHP-SÆT