Whocopied.me

Molecule 01, 100 ml.

1.050,00 kr.
Ikke på lager
Den anerkendte parfumeur Geza Schoen står bag de populære dufte fra Escentric Molecules. Alle duftene i sortimentet er unikke og ændrer sig alt efter, hvem der bærer dem.

01-serien består af et duftpar, som er henholdsvis Molecule 01 og Escentric 01. De innovative dufte er ikke parfumer, men nærmere duft-auraer. De indeholder kun 1 enkelt molekylært stof - Såre simpelt og aldrig set før!

Duftstoffet er kendt under navnet Iso E super. Stoffet optræder normalt i en meget lille dosis i mange almindelige parfumer, og er det, der får duftene til at holde. Iso E super er nærmere en effekt end en egentlig duft. Det udvikler sig kun i kontakt med den varme hud. Det har en feromonlignende virkning, som giver en særlig og uforklarlig udstråling til den som bærer 01-duftene.

Molecule 01 er den helt rene duft. Den består udelukkende af Iso E super (80%) og alkohol (20%). Du mærker en antydning af behagelige og fløjlsbløde trænoter, der kommer og forsvinder i bølger i op til 10 timer.

Du vil opleve, at mange vil kommentere den fantastiske duft, du bringer med dig! Molecule 01 har en positiv påvirkning og effekt på andre mennesker.

Molecule 01 har den unikke egenskab, at den kan anvendes som primer/booster for alle andre dufte. Den får altså dine andre dufte til at holde meget længere, hvis du påfører Molecule 01 og derefter din anden duft.

Duften leveres i en flot glasflakon. Det er en del af designet, at den intet låg har. Det er derfor en god idé at beholder æsken, hvis du skal have duften med dig.

Duften er unisex og kan både anvendes af kvinder og mænd.
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Serie/Duft:
Molecule 01
Kategori:
Varenummer:333003