Whocopied.me

Molecule 01 i metalæske, 30 ml.

600,00 kr.
Ikke på lager
Bag denne fantastiske duft står den anerkendte parfumeur Geza Schoen.

Molecule 01 er en del af et duftpar, hvor den anden halvdel er Escentric 01. Duftene blev lanceret i 2006 og har vundet massevis af hjerter over hele verden.

01-serien omfatter to fantastiske duft. Der er ikke tale om parfumer, men nærmere duft-auraer. De indeholder kun 1 enkelt molekylært stof - Såre simpelt og aldrig set før!

Duftstoffet er kendt under navnet Iso E super. Stoffet optræder normalt i en meget lille dosis i mange almindelige parfumer, og er det, der får duftene til at holde. Iso E super er nærmere en effekt end en egentlig duft. Det udvikler sig kun i kontakt med den varme hud. Det har en feromonlignende virkning, som giver en særlig og uforklarlig udstråling til den som bærer 01-duftene.

Molecule 01 er den helt rene duft. Den består udelukkende af Iso E super (80%) og alkohol (20%). Du mærker en antydning af behagelige og fløjlsbløde trænoter, der kommer og forsvinder i bølger i op til 10 timer.

Du vil opleve, at mange vil kommentere den fantastiske duft, du bringer med dig! Molecule 01 har en positiv påvirkning og effekt på andre mennesker.

Molecule 01 har den unikke egenskab, at den kan anvendes som primer/booster for alle andre dufte. Den får altså dine andre dufte til at holde meget længere, hvis du påfører Molecule 01 og derefter din anden duft.

Denne 30 ml. duft leveres i en metalæske, så du let kan have Molecule 01 med dig, når du er på farten.

Duften er unisex og kan både anvendes af kvinder og mænd.

OBS!
Når duften er tom, kan du købe en praktisk refill til metalæsken. Det betyder, at du ikke behøver købe en ny metalæske hver gang, du er løbet tør for duften.
Specifikationer
Indhold:
30 ml.
Serie/Duft:
Molecule 01
Kategori:
Varenummer:333005