Whocopied.me

Plisson Barberkost, High Mountain White Badger & Rosewood, Original, Str. 12

2.050,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Plisson er verdens ældste producent af barberkoste. I 1808 producerede den franske virksomhed den første barberkost til Kejser Napoleon - og sidenhen har de opnået stor berømmelse.

Sortimentet består af eksklusive barberkoste til den kompromisløse mand, der ønsker høj kvalitet og autenticitet.

Denne barberkost har et klassisk skæfte, der garanterer et godt greb og komfort under brug.

Skæftet er produceret af smukt rosentræ. Den unikke farve veksler mellem sart rosa, rød og beige. Da rosentræ er et naturmateriale, vil skæftets farve variere. Det betyder også, at ingen barberkost er helt identisk med den, du ser på produktbilledet.

Børsten er lavet med High Mountain White Badger. Denne type naturlige grævlingehår er anerkendt som værende den ypperste og blødeste. High Mountain White Badger er aldrig blevet trimmet: spidsen af håret, kaldet blomsten, har derfor en helt enestående blødhed. Giver dig uden sammeligning den ultimative barberingsoplevelse. Skummer let din favorit barbersæbe eller barbercreme op til et flødeskumsagtigt barberskum - og så føles det helt fantastisk at påføre barberskummet i ansigtet med denne børste.

Barberkosten er en størrelse 12, som er standardstørrelsen fra Plisson. Den har en knobstørrelse på 22 mm.

Fremstillet og samlet i hånden på Plissons værksted i Frankrig.


Vedligeholdelse af barberkost:
For at bevare kvaliteten af din barberkost i mange år, anbefaler vi, at du skyller den godt efter hver barbering. Dette for at fjerne alle spor af creme eller sæbe. Tør den derefter forsigtigt af i et rent håndklæde, inden du hænger den på holderen. Læs mere i vores guide hér.

Guide til den ultimative barbering:
Husk også at se Proshaves guide til den ultimative barbering.
Specifikationer
Materiale:
Rosentræ
Højde:
105 mm.
Børstetype:
High Mountain White Badger
Knobstørrelse:
22 mm.
Kategori:
Varenummer:P955000.12