Mærker
11 stk
1 stk
5 stk
6 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Skrabertype
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
33 stk
6 stk
1 stk
Materiale
1 stk
Indhold
24 stk
5 stk
1 stk
3 stk
1 stk

Barberblade

Her på siden finder du barberblade til din barberskraber. Barberbladene har både har et skarpt skær og en skarp pris.

Double Edge barberbladene passer i alle vores DE-barberskrabere. Barberbladende har ét skær, der er skarpt på begge sider. Den ultimative fordel ved at skifte den almindelige skraber ud med en DE-skraber er barberbladenes pris: DE-barberblade er meget billige, og koster kun fra 2,5 kr. pr. styk. Du behøver derfor ikke længere gå på kompromis med bladets skarphed! Med et skarpt og rent barberblad er du sikret en glat, tæt og behagelig barbering uden irritationer.

Da der er stor individuel forskel på hud, skæg og skægvækst anbefaler vi altid, at man som nybegynder prøver et par forskellige barberblade. På den måde kan du finde ud af hvilket barberblad, der giver dig den tætteste og bedste barbering. Herefter er det blot disse klinger, du skal anvende fremadrettet.

Vi forhandler kun Barberblade, vi selv har testet og kan derfor stå 100% inde for den meget høje kvalitet af vores barberblade.

Mere om Barberblade

Alle de klassiske double edge barberblade leveres i sæt af 10 stk. Nogle kommer i én æske med 10 blade, mens andre leveres i 2 æsker med 5 barberbade i hver.

Hvis du bedre kan lide at barbere dig med en skraber, der anvender almindelige flerklingebarberblade, kan vi varmt anbefale dig at prøve flerklingeskraberne fra Derby eller LEA. Hertil kan du købe meget billige barberblade. Du er garanteret en fremragende barbering - men til en brøkdel af prisen i forhold til de markedsledende producenter. Hvem har fundet på, at et barberblad skal koste over 40 kr.?

Levetiden for et DE-barberblad er meget afhængig af hvor kraftigt dit skæg og skægvæksten er - Den helt store fordel er naturligvis, at du med god samvittighed kan skifte bladet når det trænger, da et barberblad kun koster et par kroner.

Vi fører barberblade fra nogle af verdens førende producenter, herunder Mühle, Derby, Merkur, Wilkinson, Feather, Astra og Personna. Double Edge barberblade kan bruges i alle vores DE-skrabere.

Hvis du har det mindste spørgsmål omkring valget af barberblade, så tag endelig fat i os på mail, telefon eller chat.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven