Daimon Barber Lux Shaving Set

Før DKK 949,00
DKK 332,15
SparDKK 616,85
På lager
Der skal nogle gode, plejende produkter til, hvis du ønsker en perfekt, irritationsfri barbering.

Daimon Barber hjælper dig på vej med dette lækre sæt, der indeholer alt til din daglige barbering.

Sættet består af 4 full size produkter:

1) Honeybee Complex & Propolis Ansigtsvask
Renser effektivt huden samt fjerner snavs og overskydende olie. Har en mildt skummende effekt. Er rig på antioxidanter, optimerer cellefornyelsen og har desuden anti-bakterielle egenskaber. Opretholder hudens naturlige fugtbalance og giver et boost af fugt.

2) Exfoliating Cleanser
En eksfolierende rens med små partikler af pimpsten. Fjerner døde hudceller og løfter skægstubbene fra huden. Anvendes inden din barbering for at forhindre indgroede hår og irritationer. Efterlader huden med en glat og ren følelse.

3) Honeybee Complex & Propolis Barbercreme
En meget rig barbercreme. Indeholder filagrinol, der holder huden fugtet og glat. Honeybee Moisture Complex hjælper huden med at bevare fugten, mens hypen, sortkommen og kamille giver den optimale pleje under dig daglige barbering. Aloe Vera mindsker irritationer og beroliger huden.

4) Cooling Aftershave Balm
En fugtgivende aftershave, som giver optimal komfort efter din daglige barbering. Har en dejlig, kølende effekt. Indholder unikke olier, der er fyldt med vitaminer, antioxidanter og essentielle fedtsyrer, som puster liv i træt og stresset hud.

Produkterne har en lækker, maskulin duft.

Den perfekte gave til din mand, kæreste eller en anden fyr, du holder af.
Specifikationer
Varenr.:
DB Lux Shaving Set