Whocopied.me

men-ü Matt Refresh & Moisturise Set, 3 x 15 ml.

DKK 99,00
Samkøbsrabat - men-ü flerstyksrabat - 15%
ass. DKK 84,15 (15 %)
På lager - Levering 1-3 hverdage
Fra naturens side producerer mænd mere fedt end kvinder, og det er derfor ekstra vigtigt, at man som mand plejer sin hud med rens og creme, for at undgå urenheder og tilstoppede porer.

Med dette sæt er hjælpen på vej! Sættet indeholder tre lækre produkter i rejsestørrelser, som balancerer din hud og får den til at stråle af velpleje. Pakken er især god at anvende efter barbering.

I sættet for du disse tre lækre produkter i praktiske størrelser:

1) men-ü Healthy Facial Wash (15 ml): En rens til ansigtet, som stabiliserer hudens pH-værdi, virker antibakteriel og fjerner snavs, skidt og døde hudceller. Masseres på fugtig hud og skylles grundigt af med vand. Perfekt at bruge efter barbering.

2) men-ü Matt ’Skin Refresh’ Gel (15ml): En anti-shine gelé, som kontrollerer overskydende talg og olie i huden. Renser porerne og virker beroligende. Bruges på ren og tør hud, inden den daglige fugtpleje.

3) men-ü Matt Moisturiser (15ml): En oliefri ansigtscreme, som beriger huden med fugt og pleje uden at fedte. Den sørger for at bevare en mat overflade. Anvendes på afrenset og tør hud. Bruges morgen og aften.

Perfekt som gave til din mand eller kæreste.
Specifikationer
Indhold:
3 x 15 ml.
Anvendes til:
Alle hudtyper
Varenr.:
MRMS-01