Baxter Of California Travel Kit

Baxter Of California Travel Kit

DKK 419,00
   På lager
Antal
Et lækkert sæt med produkter i rejsestørrelse.

Sættet leveres i Baxters flotte toilettaske, der er lavet i vand-resistent lærred.

Toilettasken indeholder:

1) Face Wash, 2 oz
En forfriskende, mild ansigtsrens, der er specielt fremstillet til mænds hud. Velegnet til alle hudtyper og blid nok til daglig brug. Den fjerner overskydende olie og snavs fra hudens overflade uden at ændre den naturlige fugtbarriere. Indholdet af kokos og anti-inflammatoriske planteekstrakter efterlader huden frisk og glat.

2) Oliefri fugtighedscreme, 2 oz
En let formel, der tilfører huden massevis af fugt. Efterlader huden glat og forfrisket. Fedter ikke, men giver derimod en mat finish. Cremen har ingen duft og indeholder ikke olie.
 
3) Super Close Shave Shave Formula, 2 oz
Prisvindende og fugtgivende barbercreme til mænd. Lægger en beskyttende barriere mellem huden og barberbladet, hvilket sikrer en behagelig og ikke mindst tæt barbering uden irritationer. Produktet er antiseptisk og det høje indhold af botaniske ekstrakter forfrisker og beroliger huden, mens menthol og tea tree olie virker genopfriskende og lindrende.  

4) Aftershave Balm, 2 oz
En nærerende aftershave fremstillet specielt til at minimere  irritation og razor burn efter barbering. Den alkohol-frie formel køler, beroliger og plejer huden og indeholdet af glycerin, aloe vera og allantoin fugter og nærer den nybarberede hud optimalt.

5) Daily Protein Shampoo, 2 oz
En proteinrig shampoo, der er specielt udviklet til alle hårtyper. Renser mildt og revitaliserer hår og hovedbund.


OBS! 2 oz svarer til cirka 60 ml.
Vis mere
Vis mindre
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven