Indhold
36 stk
1 stk
16 stk
5 stk
22 stk
Pris
44 stk
36 stk

Meißner Tremonia

Meißner Tremonia producerer naturlige, økologiske produkter i hånden, med stor sans for detaljen. Produktserien omfatter sofistikerede og attraktive produkter, der plejer mænds hud på bedste vis. Sortimentet består af barbersæbe, barbercreme, barberolie, skægolie og aftershave af meget høj kvalitet.

Meißner Tremonia har en særlig passion for en klassisk vådbarbering. Med deres barbersæber eller barbercremer får du således en autentisk old-school barbering, der leder tankerne mod en barberingsoplevelse på en rigtig barbersalon.  

Produkterne oser af tradition, naturlighed og originalitet, men der ligger moderne viden og forskning bag, for at skabe produkter, der plejer din hud optimalt.
 
Ingredienserne er omhyggeligt udvalg efter "Less is more" principperne. Meißner Tremonia er forbløffet over antallet af ingredienser i moderne sæber, hvilket fra start har motiveret virksomheden til at gå i en anden retning. Produkterne er lavet af få, effektive ingredienser af naturlig oprindelse og er derfor fri for blandt andet parabener, paraffiner, silikoner, azofarvestoffer, syntetiske dufte og PEG.

PROSHAVE ER DEN OFFICIELLE SKANDINAVISKE DISTRIBUTØR AF MEIßNER TREMONIA.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven