Whocopied.me

Meißner Tremonia

Med stor sans for detaljen fremstiller Meißner Tremonia naturlige, økologiske håndlavede produkter. Produktserien omfatter sofistikerede og attraktive produkter, der plejer mænds hud på bedste vis. Sortimentet består blandt andet af barbersæbe, barbercreme, barberolie, skægolie og aftershave af meget høj kvalitet.

Meißner Tremonia har en særlig stor passion for den klassiske vådbarbering. Med barbersæberne eller barbercremerne i sortimentet får du således en autentisk old-school barbering, der leder tankerne hen mod en barberingsoplevelse på en rigtig barbersalon.  

Produkterne oser af tradition, naturlighed og originalitet. Bag produkterne ligger moderne viden og forskning, så du er sikret den helt optimale pleje. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgte efter "less is more" princippet. Meißner Tremonia er forbløffet over antallet af ingredienser i moderne sæber, hvilket fra start har motiveret virksomheden til at gå i en anden retning. Produkterne er derfor udelukkende lavet af få, effektive ingredienser af naturlig oprindelse.

PROSHAVE ER DEN OFFICIELLE SKANDINAVISKE DISTRIBUTØR AF MEIßNER TREMONIA.
Meißner Tremonia Black Beer No.1 Barbercreme, 200 ml.
Beskyttende barbercreme med mørk øl.
Før DKK 189,00